Volgens het laatste onderzoek van Stichting tegen Kanker, beschermen wij Belgen ons duidelijk beter tegen de zon op vakantie in het buitenland, maar vergeten we alles zodra we weer thuis zijn.
Resultaat: vanaf de eerste zonnestraal, verbrand je ongetwijfeld. En een schouderklopje krijgen als je verbrand bent? Dat doet pijn. Geef mekaar er dus eentje vóór het te laat is, als herinnering aan de 3 maatregelen voor een goede zonbescherming.

UV-straling en huidkanker

UV-stralen beschadigen de buitenste en diepere lagen van de huid. Een overmatige blootstelling, zonder bescherming, leidt tot een vroegtijdige veroudering van de huid, zonneslagen en huidletsels die kunnen leiden tot huidkanker. Bescherm jezelf tegen deze nefaste effecten door onze adviezen op te volgen, waar je ook bent. De schaduw, het dragen van aangepaste kledij en zonnecrème zijn onze belangrijkste aanbevelingen op het gebied van preventie.

Meer info?

Neem een kijkje op https://www.kanker.be/schouderklopje en kom langs in onze apotheken in Gent of Herzele waar onze teamleden je bijstaan met het juiste advies op maat. 

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Hulp nodig?